Kwaliteit

Aan elke klus gaat een flinke voorbereiding vooraf. Stepa besteedt daar veel aandacht aan. Adviseert klanten hoe de binnen het beschikbare budget het beste resultaat kan worden bereikt. Voert testen uit, stuurt bij en rapporteert terug. Zodat u precies weet hoe uw product er uit gaat zien, wanneer de klus geklaard is en wat de exacte kosten zijn. Bij ons geldt: afspraak=afspraak.

Stepa biedt kwaliteit, op alle fronten. Het bedrijf beschikt over een bedrijfsruimte van zo’n 4.000 m², een geoutilleerd machinepark en ervaren medewerkers. Een prima basis die samen met de nauwgezette werkwijze leidt tot optimaal resultaat en dus tevredenheid!

Over de prijs is Stepa duidelijk. Dankzij een lage overhead en doordachte productiestromen werkt Stepa met aantrekkelijke, concurrerende tarieven. Zeker als uw product kan worden verwerkt door onze thuiswerkers; dan zijn de kosten extra laag. Uw klus is in goede handen bij Stepa. Van begin tot het eind. En soms nog verder, want Stepa biedt ook de mogelijkheid tot opslag van uw producten. Regelt de orderpicking en vervoer wanneer u dat wilt.

Design & development IN DE VINGERS